Black Bracelet Friday

Eind deze maand is het dan eindelijk zover. De dag waar heel shoppend Nederland op zit te wachten. En niet alleen in Nederland worden we er warm van, ook in de rest van de wereld sparen mensen hun geld op voor die ene bewuste dag: Black Friday.

Deze nieuwe Nederlandse traditie is komen overwaaien vanuit de VS. Black Friday is de dag na Thanksgiving, de dag die hier dan weer niet wordt gevierd. Deze vrijdag zijn de meeste Amerikanen vrij. Op die vrije dag start men traditioneel met de inkopen voor het volgende feest, kerstmis. Ondanks dat wij de feestdag Thanksgiving hier helemaal niet vieren is het commerciële belangen van Black Friday wel heel groot voor de winkelketens en merken in Nederland. Net als dagen als Valentijnsdag en Halloween weten veel bedrijven hiervan te profiteren en besteden ze er dus aandacht aan. Wij Nederlanders zijn gek op aanbiedingen en omarmen Black Friday daarom dan ook massaal. Een dag vol met absurde aanbiedingen. De meeste merken en winkels doen met de gekte van die dag mee en bieden hun koopwaar voor schrikbarend lage prijzen aan. Zo laag dat je er snel bij moet zijn om van de koopjes te genieten. Want op=op! Een tip van onze kant: maak alvast een lijst met de spullen die je wilt gaan kopen op die dag en bepaal de sites waar je die dan zou willen kopen. Dat bespaart je veel tijd op Black Friday zelf en geeft je de beste kans op succesvolle aankopen.

En als je dan toch bezig bent met dat lijstje, zet ARMBND.com er dan ook vast op. Want op die dag doen we ook gezellig mee. We zeggen nog niet wat we gaan aanbieden, kom daarvoor maar gewoon kijken Black Friday. Want ook wij kunnen niet achterblijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.