Over ARMBND

The ARMBND story

Het merk

Bij het creëren van onze armbanden streven wij naar eenvoud en uitstekende kwaliteit met design gebaseerd op de meest essentiële details. Puur vakmanschap is ons meest waardevolle bezit en helpt ons bij het innoveren van simplistische ontwerpen met een uniek karakter.

Deze passie voor goed uitgevoerd minimalisme vormt bij het creëren van een strakke, verfijnde collectie onze rode draad en is karakteristiek aanwezig binnen elke handgemaakte armband.

Met simplistisch design biedt ARMBND een nieuwe kijk op onze wereld waarin constant wordt gevraagd naar meer. Wij houden vast aan onze minimalistische kijk op design en beperken ons niet tot de laatste trends en hypes, maar storten ons volledig op duurzame accessoires met oog voor detail.

De pols

Onze collectie is gebaseerd op de moderne minimalist en laat je jouw eigen pad kiezen. Wij zien jouw eigenzinnigheid, innovatieve geest en liefde voor meesterlijk design in en creëren de stijlvolle, simpele accessoires die jij mist.

De armband

Deze uitgebreide collectie van Hollandse bodem karakteriseert onze passie voor Straight forward minimalisme en de schoonheid van eenvoud. Met traditionele technieken en hoogwaardige materialen creëren wij handgemaakte armbanden met de focus op exclusief maatwerk. Zo vormt iedere armband een onmisbaar accessoire binnen de moderne, verfijnde garderobe.


Scroll naar top