Bestellen

Mijn bestelling op ARMBND.com

Op maat gemaakt

De armbanden van ARMBND worden met de grootste aandacht op maat gemaakt. Zodra er een bestelling bij ons binnenkomt gaan we meteen aan de slag om voor jou de ARMBND te maken. We hebben echter wel een aantal werkdagen nodig om dit voor elkaar te boksen. In het onderstaande schema kan je vinden wanneer jouw ARMBND geleverd wordt.

Vanwege drukte worden bestellingen pas op dinsdag 14 februari verstuurd. Omdat je even op je bestelling moet wachten kan je tot die tijd bestellen met 15% korting met KORTING15

Let op: Bestellingen vanaf 19 december na 19:30 uur worden pas op donderdag 22 december verstuurd en komen misschien niet meer op tijd voor de kerstdagen

Dag van bestellenVerzondenDag van levering*
ZondagDinsdagWoensdag*
Maandag voor 12:00 uurDinsdagWoensdag*
DinsdagVrijdagZaterdag*
WoensdagVrijdagZaterdag*
Donderdag voor 12:00 uurVrijdagZaterdag*
VrijdagDinsdagWoensdag*
ZaterdagDinsdagWoensdag*
* Voor de levering van de producten zijn we afhankelijk van onze logistieke partner DHL

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Ja, je kan jouw bestelling wijzigen of annuleren door een e-mail sturen aan info@armbnd.com.
Mocht je bestelling al onderweg zijn, dan is een annulering helaas niet meer mogelijk. In dat geval kan je jouw bestelling retour sturen.


Hoe weet ik welke maat ik heb?

Er zijn zes maten armbanden beschikbaar: S, S/M, M, M/L, L en XL. Door drie simpelen stappen te doorlopen bepaal je jouw maat. Deze stappen vind je op de pagina: welke maat heb ik?


Waar vind ik de informatie over het product?

We proberen zoveel mogelijk nuttige informatie over onze producten te publiceren. De productpagina voor ieder artikel bevat maatinformatie, een uitgebreide beschrijving en foto’s van het product. Mocht je toch meer informatie nodig hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Winkelwagen
Wacht, voordat je gaat...Alsjeblieft 10% korting

Gebruik code PAK10 bij het afrekenen. Deze korting is alleen vandaag geldig.

Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.