Bezorgen

Bezorging van ARMBND

Vanwege vakantie worden bestellingen pas op donderdag 30 juni verstuurd. Omdat je even op je bestelling moet wachten kan je tot die tijd bestellen met 15% korting met ZOMER15

Bezorging in Nederland

Alle bestellingen van ARMBND die in Nederland moeten worden bezorgd, worden gratis verzonden.


Bezorging in België

Bestel je vanuit België op ARMBND.com? Dan rekenen we €7,50 verzendkosten voor bestellingen onder €50,00. Alle bestellingen boven €50,00 worden gratis verzonden.


Wanneer wordt mijn ARMBND geleverd?

De armbanden van ARMBND worden met de grootste aandacht op maat gemaakt. Zodra er een bestelling bij ons binnenkomt gaan we meteen aan de slag om voor jou de ARMBND te maken. We hebben echter wel een aantal werkdagen nodig om dit voor elkaar te boksen. In het onderstaande schema kan je vinden wanneer jouw ARMBND geleverd wordt.

Dag van bestellenVerzondenDag van levering*
ZondagDinsdagWoensdag*
Maandag voor 12:00 uurDinsdagWoensdag*
DinsdagVrijdagZaterdag*
WoensdagVrijdagZaterdag*
Donderdag voor 12:00 uurVrijdagZaterdag*
VrijdagDinsdagWoensdag*
ZaterdagDinsdagWoensdag*
* Voor de levering van de producten zijn we afhankelijk van onze logistieke partner DHL


Bezorging door DHL

Wij verzenden onze bestellingen met DHL. Zodra de bestelling met DHL is verzonden ontvang jij een track & trace. Met deze track & trace van DHL kan jij de zending onderweg volgen. Heb je vragen naar aanleiding van jouw zending, neem dan contact op met info@armbnd.com

Winkelwagen
Scroll naar top
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.