Bezorgen

Bezorging van ARMBND

We zijn er even tussenuit! Bestellingen worden vanaf 24 juni verzonden. Als dank voor je geduld, gebruik code WEG15 voor 15% korting.

Bezorging in Nederland

Alle bestellingen van ARMBND die in Nederland én België moeten worden bezorgd, worden gratis verzonden.

Bezorging in België

Bestel je vanuit België op ARMBND.com? Dan rekenen we €7,50 verzendkosten voor bestellingen onder €50,00. Alle bestellingen boven €50,00 worden gratis verzonden.

Wanneer wordt mijn ARMBND in Nederland geleverd?

De armbanden van ARMBND worden met de grootste aandacht op maat gemaakt. Zodra er een bestelling bij ons binnenkomt gaan we meteen aan de slag om voor jou de ARMBND te maken. We hebben echter wel een aantal werkdagen nodig om dit voor elkaar te boksen. In het onderstaande schema kan je vinden wanneer jouw ARMBND geleverd wordt.

We zijn er even tussenuit! Bestellingen worden vanaf 24 juni verzonden. Als dank voor je geduld, gebruik code WEG15 voor 15% korting.

Dag van bestellenVerzondenDag van levering*
ZondagDinsdagWoensdag*
Maandag voor 12:00 uurDinsdagWoensdag*
DinsdagVrijdagZaterdag*
WoensdagVrijdagZaterdag*
Donderdag voor 12:00 uurVrijdagZaterdag*
VrijdagDinsdagWoensdag*
ZaterdagDinsdagWoensdag*
* Voor de levering van de producten zijn we afhankelijk van onze logistieke partners DHL en PostNL


Bezorging door DHL en PostNL

Wij verzenden onze bestellingen met DHL of PostNL. Zodra de bestelling met DHL of PostNL is verzonden ontvang jij een track & trace. Met deze track & trace kan jij de zending onderweg volgen. Heb je vragen naar aanleiding van jouw zending, neem dan contact op met info@armbnd.com

Winkelwagen
Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.