Betalen

Hoe kan ik betalen?

Beveiliging van de betaalgegevens

Je winkelt bij de ARMBND.com in een beveiligde omgeving; jouw gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld en verzonden naar je creditcard maatschappij of bank, die de betaling vervolgens al dan niet goedkeurt.

Secure Socket Layer (SSL)

Met je creditcard kan je veilig betalen. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om jouw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens – inclusief naam, adres en creditcard – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van de ARMBND Webshop. De meeste browsers ondersteunen SSL. Mocht je er niet zeker van zijn dat jouw browser SSL ondersteunt, controleer dan de browser gegevens bij de Internet Service Provider (ISP).


Op welke manieren kan ik betalen?

iDEAL (Nederland)
Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
PayPal
Bancontact
ING Home’Pay


Betalen met iDeal

Als je bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS, RegioBank, ASN Bank, Bunq, Van Lanschot, Triodos Bank, Handelsbanken, Knab, Moneyou of ING, kan je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. In het dropdown menu kies je de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.


Betalen met Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is de kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Je vult het creditcardnummer, de exacte naam op de kaart, de vervaldatum en de driecijferige CVC code (laatste drie cijfers op de achterzijde van je kaart) in op de betaalpagina. Betalen met je creditcard is snel, veilig en simpel op ARMBND.com.


Betalen met Paypal

PayPal is een online betalingssysteem dat je toelaat sneller, makkelijker en vooral veiliger online te betalen. Met nauwelijks twee clicks kan je betalen of geld ontvangen, zo wordt winkelen op ARMBND.com dus nog plezieriger! Via onze website kan je bestellingen plaatsen en direct via PayPal betalen. Het enige dat je nodig hebt is een eigen PayPal Account (jouw persoonlijke toegang tot het PayPal betalingssysteem). Als je nog geen PayPal account hebt dan kan je je gratis registreren op www.paypal.nl. Wanneer je deze aanmelding hebt volbracht ben je bij een volgend bezoek binnen 60 seconden klaar met jouw bestelling en betaling. Is PayPal veilig? Jazeker, PayPal gebruikt SSL technologie om jouw informatie versleuteld en veilig over het internet te versturen. Wij krijgen geen gevoelige financiële informatie zoals je creditcard- of bankrekeningnummer te zien. Alleen PayPal en de creditcardmaatschappij zien en bewaren deze gevoelige informatie achter zwaar beveiligde deuren. Jouw gegevens zullen door PayPal niet aan derden worden verstrekt. Meer informatie over PayPal vind je op www.paypal.nl


Betalen met Bancontact

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Wanneer je Bancontact gebruikt om je bestelling op ARMBND.com te betalen, maak je geld over vanuit jouw bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.


Betalen met ING Home’Pay

Het betalen met Home’Pay is erg makkelijk. Je selecteert de Home’Pay betaalmethode bij het afrekenen en logt dan met de ING Card Reader in op de Home’Bank of Business’bank omgeving. De verbinding gaat via de beveiligde verbinding van de online bankomgeving en is dus 100% veilig. Je selecteert de rekening waarmee je wilt betalen en hoeft daarna alleen nog maar de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. Wanneer het proces is afgerond, is betaling gegarandeerd en wordt jouw bestelling door ons verwerkt.


Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.