Verras je Valentijn

Hét Valentijnscadeau voor Hem & voor Haar

De ARMBND als origineel valentijnscadeau voor mannen

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor jouw Valentijn? Onze handgemaakte armbanden zijn zowel geschikt voor dames als voor heren.

Valentijnscadeau voor hem

Iedere tweede maand van het jaar vieren we in Nederland de dag van de liefde; op Valentijnsdag. Om precies te zijn op 14 februari verklaar je de liefde aan jouw vriend of man. Vaak gaat dit gepaard met een mooi valentijnscadeau voor hem. Kom jij deze Valentijnsdag wéér met een bos rozen of doos bonbons aanzetten of kies je dit jaar juist voor een origineel valentijnscadeau. Een valentijnscadeau voor mannen waar hij ook echt blij van wordt, en niet alleen maar “Ow schat, wat lief van je!” zegt, omdat dat nou eenmaal gepast is.

Origineel valentijnscadeau man

Je zal het bijna niet geloven, maar wij weten precies wat die man van jou graag voor zijn Valentijnsdag van je krijgt: een mooie armband voor om zijn pols.

Een sieraad dat hij iedere dag zal gaan dragen, vanaf het moment dat hij deze van je krijgt. En weet je wat daar zo mooi aan is? Hij zal iedere dag aan je denken, als hij zijn mooie ARMBND om zijn pols doet. Wat wil je als vrouw nog meer?

ARMBND, hét valentijnscadeau voor je vriend

Dus laat die bos rozen maar achterwege en kies één van de meer dan 100 verschillende armbanden die ARMBND je te bieden heeft. Ga je voor een Burgundy Red ARMBND in de kleur van de liefde of toch liever voor een stijlvolle Anthracite ARMBND die past bij iedere outfit? Bovendien is niet alléén deze heren armband mooi om te geven. De ARMBND komt ook nog eens in een luxe verpakking, Dat maakt het nog leuker om als cadeau te krijgen, maar ook om te geven. Het ideale valentijnscadeau voor hem dus!

Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.