Rode armbanden

De rode armbanden van ARMBND. Op zoek naar een rode armband? Ontdek de collectie handgemaakte rode armbanden van ARMBND.

Rode heren armbanden: opvallend mooi

De kleur rood voor een armband

Rood is de kleur van de liefde, wordt er vaak gezegd. Maar rood is ook de kleur van bloed en van oplettendheid. Het is niet voor niets dat de kleur rood vaak gebruikt wordt om alarmerend over te komen. Denk aan verkeersborden, stoplichten, brandblussers of waarschuwingstekens op verpakkingen. Het wordt vaak geassocieerd met energie, oorlog, gevaar, kracht, moed, vastberadenheid en dus ook passie, verlangen en liefde. De kleur rood valt erg op en dat geldt ook voor het dragen van de kleur rood als kledingstuk of accessoire. Denk maar eens aan een vrouw die een rode jurk, rode hakken of rode lippenstift draagt. De kleur rood wordt niet voor niets vaak geassocieerd met seks.

De rode armband

Aangezien de kleur rood zo opvallend is, is het een graag gedragen accessoire. Je toont lef en straalt moed uit, je valt op. Ook het dragen van een rode armband valt op, maar lang niet zo erg als bijvoorbeeld een rode jurk of trui. Het dragen van een rode armband is veel minder overheersend. Het dragen van een armband is natuurlijk al een uiting van stijl en lef, het kiezen voor de kleur rood benadrukt dat nog meer. In sommige culturen heeft de rode armband ook echt betekenis. De rode armband die je om je linkerpols draagt is een gebruik in de Kabbalah, de mystieke leer van het jodendom. Deze rode armband draag je met 7 knopen die staan voor de mystieke dimensies waarmee men in contact kan komen.

Rode armbanden combineren

De kleur rood van een armband is niet heel makkelijk te combineren. Zo zijn er veel verschillende tinten rood, die niet allemaal goed samen gaan. Maar met sommige kleuren gaat de kleur rood heel goed samen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte outfit. Het rood van de armband steekt dan ontzettend af en valt daardoor heel erg op.

Rode armband kopen

Bij ARMBND hebben we een ruime keuze aan rode armbanden. Van dik tot dun en van enkel tot dubbelgeslagen om de pols. Iedere rode armband kan worden gekozen met drie verschillende sluitingen in de kleuren zwart, zilver of rosé goud. Zodat jouw ARMBND te combineren is met je andere accessoires. Draag je een zilver horloge? Combineer die dan met een rode armband en zilveren sluiting.

Opvallen met een rode armband

Wil jij opvallen? Draag dan een accessoire dat afsteekt. Een rode ARMBND is dan een goede keuze. Combineer hem met een rosé gouden sluiting om hem nog opvallender te maken, of kies een zwarte sluiting waardoor de armband makkelijker te matchen is.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.