Met de hand gemaakt

van hoogwaardige materialen

Dutch Design

ontworpen & gemaakt in NL

Maatgarantie

altijd de juiste maat


De rode armbanden van ARMBND
Op zoek naar een rode armband? Ontdek de collectie handgemaakte rode armbanden van ARMBND.

ONTDEK DE MODELLEN

The original collection

Een krachtige exclusieve armband met een touwdikte van 8 millimeter.

The double collection

Een sierlijke modieuze dubbele armband met een touwdikte van 6 millimeter.

The minimal collection

Een elegante subtiele armband met een touwdikte van 6 millimeter.

The leather collection

Een leren armband met een dikte van 6 millimeter.

Bekend van

Bekend van

EEN GREEP UIT DE COLLECTIE

De perfecte armband om te geven

maar nog leuker om te krijgen

Houd me op de hoogte

van het laatste nieuws en de acties van ARMBND

Rode armbanden

De kleur rood voor een armband

Rood is de kleur van de liefde, wordt er vaak gezegd. Maar rood is ook de kleur van bloed en van oplettendheid. Het is niet voor niets dat de kleur rood vaak gebruikt wordt om alarmerend over te komen. Denk aan verkeersborden, stoplichten, brandblussers of waarschuwingstekens op verpakkingen. Het wordt vaak geassocieerd met energie, oorlog, gevaar, kracht, moed, vastberadenheid en dus ook passie, verlangen en liefde. De kleur rood valt erg op en dat geldt ook voor het dragen van de kleur rood als kledingstuk of accessoire. Denk maar eens aan een vrouw die een rode jurk, rode hakken of rode lippenstift draagt. De kleur rood wordt niet voor niets vaak geassocieerd met seks. 

De rode armband

Aangezien de kleur rood zo opvallend is, is het een graag gedragen accessoire. Je toont lef en straalt moed uit, je valt op. Ook het dragen van een rode armband valt op, maar lang niet zo erg als bijvoorbeeld een rode jurk of trui. Het dragen van een rode armband is veel minder overheersend. Het dragen van een armband is natuurlijk al een uiting van stijl en lef, het kiezen voor de kleur rood benadrukt dat nog meer. In sommige culturen heeft de rode armband ook echt betekenis. De rode armband die je om je linkerpols draagt is een gebruik in de Kabbalah, de mystieke leer van het jodendom. Deze rode armband draag je met 7 knopen die staan voor de mystieke dimensies waarmee men in contact kan komen.

Rode armbanden combineren

De kleur rood van een armband is niet heel makkelijk te combineren. Zo zijn er veel verschillende tinten rood, die niet allemaal goed samen gaan. Maar met sommige kleuren gaat de kleur rood heel goed samen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte outfit. Het rood van de armband steekt dan ontzettend af en valt daardoor heel erg op. 

Rode armband kopen

Bij ARMBND hebben we een ruime keuze aan rode armbanden. Van dik tot dun en van enkel tot dubbelgeslagen om de pols. Iedere rode armband kan worden gekozen met drie verschillende sluitingen in de kleuren zwart, zilver of rosé goud. Zodat jouw ARMBND te combineren is met je andere accessoires. Draag je een zilver horloge? Combineer die dan met een rode armband en zilveren sluiting.

Opvallen met een rode armband

Wil jij opvallen? Draag dan een accessoire dat afsteekt. Een rode ARMBND is dan een goede keuze. Combineer hem met een rosé gouden sluiting om hem nog opvallender te maken, of kies een zwarte sluiting waardoor de armband makkelijker te matchen is.

Winkelwagen
Wacht, voordat je gaat...Alsjeblieft 10% korting

Gebruik code NU10 bij het afrekenen. Deze korting is alleen vandaag geldig.

Welke maat heb ik?

Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten. Meet je pols met het meetlint strak op de huid, wij zorgen voor de juiste pasvorm.

Geen meetlint bij de hand?
Print dan ons handige wrist sizer uit.

Kies in deze tabel jouw maat.

Polsomtrek ARMBND maat
tot en met 16 cm
tot en met 17 cm S/M
tot en met 18 cm M
tot en met 19 cm M/L
tot en met 20 cm
tot en met 21 cm XL

Blijkt jouw ARMBND toch te klein of te groot? ARMBND biedt maatgarantie, zodat jij toch de juiste maat thuis krijgt.

Scroll naar top
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.