Beige armbanden

Beige of zandkleurige armbanden hebben een chique en tegelijkertijd zomerse uitstraling. De armbanden laten zich makkelijk combineren met kleding en accessoires in onder andere de kleuren donkerblauw, bruin en wit.

Beige heren armbanden: mooi te combineren

Beige armbanden zijn misschien wel één van de meest makkelijke combineerbare armbanden die er zijn. Of je er nu bruin, donkerblauw of met goud draagt: bij beige een beige armband komt het mooi tot zijn recht. De kleur is eigenlijk een lichte kleur bruin die ook wel zandkleur wordt genoemd. Het neutrale, natuurlijke karakter van de kleur spreekt erg aan en doet erg denken aan de zomermaanden. 

Een zandkleurige armband

Een zandkleurige armband staat dan ook leuk als je in de zomer alleen in je zwembroek rondloopt en is dan ook een absolute must-have voor de zomer-garderobe. De beige kleur is goed te combineren met korte mouwen, denk bijvoorbeeld aan een navy kleur polo, of juist met een wit overhemd met opgestroopte mouwen. Draag daarbij een horloge met een bruin heren horlogebandje, of combineer hem met een donkerblauwe armband. Ook staat de hippe zandkleur armband goed samen met houten accessoires, denk aan een houten kralen armband.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.