De Sluiting van ARMBND

Zwart Staal, Zilver Staal en Rosé Goud Staal

Er zijn 3 kleuren sluitingen waaruit onze armbanden bestaan. De zwart sluiting, de zilveren sluiting en de rosé gouden sluiting. Alle sluitingen hebben een zeer sterke magnetische verbinding en zijn uitgevoerd in roestvrijstaal.

We creëren onze producten met oog op kwaliteit en efficiëntie. We gebruiken hoogwaardige materialen om deze kwaliteit te kunnen verzekeren. Zo worden onze armbanden voorzien van een nauwkeurig ontworpen stalen sluiting.

In alle sluitingen van onze armbanden zijn 3 magneten verwerkt. Het unieke ontwerp van de sluiting van ARMBND zorgt voor een ijzersterke verbinding. Deze sterke verbinding is ontworpen om zo in extreme omstandigheden dicht te blijven. Een ARMBND kan je door zijn magneetsluiting makkelijk om en af doen, maar raak je niet zomaar kwijt.

De sluiting bestaat volledig uit roestvrijstaal (RVS). Voor extra grip wordt één zijde van de sluiting gepolijst (met een ingegraveerd logo) en wordt de andere zijde geslepen in een fijn diamant raster. 

De binnenzijde van de sluitingen zijn zwart. De twee delen van de sluiting passen naadloos in elkaar. De harde klik die je hoort als de twee helften aan elkaar hechten geeft de unieke sterkte aan waar deze sluiting aan voldoet.


Winkelwagen
Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.