De Sluiting

Zwart Staal, Zilver Staal en Rosé Goud Staal

Er zijn 3 kleuren sluitingen waaruit onze armbanden bestaan. De zwart stalen sluiting, de zilveren stalen sluiting en de rosé gouden stalen sluiting. Alle sluitingen hebben een zeer sterke magnetische verbinding en zijn uitgevoerd in roestvrij staal.

Bij het creëren van onze armbanden streven wij naar ongekunstelde eenvoud en uitstekende kwaliteit met design gebaseerd op de meest essentiële details. Pretentieloos vakmanschap is ons meest waardevolle bezit en helpt ons bij het innoveren van simplistische ontwerpen met een uniek gezicht. Deze passie voor goed uitgevoerd minimalisme vormt bij het creëren van een strakke, verfijnde collectie ons innerlijk kompas en is karakteristiek aanwezig binnen elke handgemaakte armband.

ARMBND geeft jou als individu een stem binnen deze onverzadigde wereld waarin constant wordt gevraagd naar meer. Wij houden vast aan onze minimalistische kijk op design en beperken ons niet tot de laatste trends en hypes, maar storten ons volledig op duurzame accessoires met oog voor detail.

De pols

Onze collectie spreekt tot de regelbrekers en eigenzinnige individuen die kiezen voor hun eigen pad. Wij zien jullie eigenzinnigheid, innovatieve geest en liefde voor meesterlijk design in en geven jou de ongecompliceerde accessoires die jij in je garderobe mist.

De armband

Deze uitgebreide collectie van Hollandse bodem karakteriseert onze passie voor rechtdoorzee minimalisme en de schoonheid van eenvoud. Met traditionele technieken en hoogwaardige materialen creëren wij handgemaakte armbanden met de focus op exclusief maatwerk. Zo vormt iedere armband een onmisbaar accessoire binnen de moderne, verfijnde garderobe.


Scroll naar top