Garantie

De garantievoorwaarden van ARMBND

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je koopt op ARMBND.com, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast geven wij, zoals hierboven aangegeven, een extra 2 maanden productgarantie op ieder ARMBND product. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Voor meer informatie over onze productgarantie op de producten van ARMBND lees je verder.


Productgarantie

Lees de volgende richtlijnen over hoe je jouw ARMBND het beste kan onderhouden. Zodat je er langer plezier van kan hebben.

Productzorg

Draag ARMBND niet terwijl je slaapt.
Vermijd het dragen van sieraden tijdens het sporten.
Draag ARMBND niet op het strand, in de douche of tijdens het zwemmen.
Vermijd contact van ARMBND met parfum of hairspray.
Vermijd contact van ARMBND met make-up en chemische reinigingsmiddelen.
Als je ARMBND niet draagt, bewaar het dan in het ARMBND blik, zodat het niet kan beschadigen.
Gebruik nooit chemicaliën van welke aard dan ook om de ARMBND schoon te kunnen maken.

ARMBND wordt geleverd met 2 maanden productgarantie. Echter, als je je niet aan de bovengenoemde regels houdt, dan is de garantie niet geldig. Enkele voorbeelden van zaken die niet onder de garantie vallen:

Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik.
Roest of roestplekken doordat de ARMBND in contact is gekomen met vocht, water of andere middelen die roest veroorzaken.
Veranderingen aan het product zoals reparaties die niet zijn uitgevoerd door de fabrikant of aangewezen reparatiediensten.
Beschadiging door opzet, zeer intensief gebruik, of nalatig onderhoud.
Verkleuring of afgeven van andere producten.
Krassen op het product. 

De garantie is alleen beschikbaar voor de oorspronkelijke koper en is niet overdraagbaar. Er wordt geen aanpassing gedaan zonder de originele aankoopbon.


Maatgarantie

Naast de wettelijke en productgarantie biedt ARMBND ook maatgarantie. Heb je de verkeerde maat ARMBND besteld? Of is jouw ARMBND te klein of te groot? Geen probleem! We bieden maatgarantie bij ARMBND, dus je kan de ARMBND omruilen voor een andere maat binnen twee weken na de datum van jouw bestelling. Uiteraard is de ARMBND nog ongebruikt. Stuur ons in een mail de pakbon van jouw bestelling en de vraag dat je graag gebruik wilt maken van de maatgarantie, dan sturen wij jou de instructies toe. Deze mail kan je sturen naar info@armbnd.com

Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.