Retourneren

Retour sturen van ARMBND

Maatgarantie

Heb je de verkeerde maat ARMBND besteld? Of is jouw ARMBND te klein of te groot? Geen probleem! We bieden maatgarantie bij ARMBND, dus je kan de ARMBND omruilen voor een andere maat binnen twee weken na de datum van jouw bestelling. Uiteraard is de ARMBND nog ongebruikt. Stuur ons in een mail de pakbon van jouw bestelling en de vraag dat je graag gebruik wilt maken van de maatgarantie, dan sturen wij jou de instructies toe. Deze mail kan je sturen naar info@armbnd.com


Defect

Is jouw product defect? Check dan eerst onze garantie-pagina om te kijken of jouw product binnen de garantie valt. Stuur nooit zomaar een product aan ons retour. Producten die niet van te voren zijn aangemeld worden niet behandeld.


Retourneren

Wil jij je bestelling toch annuleren of heb je een verkeerd product besteld? Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een email naar info@armbnd.com. Wij zullen je daarna per email voorzien van de juiste instructies. Uiteraard is de ARMBND nog ongebruikt en bevindt deze zich in de originele verpakking. Kosten die gemaakt worden voor het terugsturen worden niet vergoed.

Stuur nooit zomaar een product aan ons retour. Producten die niet van te voren zijn aangemeld worden niet behandeld.

Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.