Met de hand gemaakt

van hoogwaardige materialen

Dutch Design

ontworpen & gemaakt in NL

Maatgarantie

altijd de juiste maat


De zwarte armbanden van ARMBND
Op zoek naar een zwarte armband? Ontdek de collectie handgemaakte zwarte armbanden van ARMBND.

ONTDEK DE MODELLEN

The original collection

Een krachtige exclusieve armband met een touwdikte van 8 millimeter.

The double collection

Een sierlijke modieuze dubbele armband met een touwdikte van 6 millimeter.

The minimal collection

Een elegante subtiele armband met een touwdikte van 6 millimeter.

The leather collection

Een leren armband met een dikte van 6 millimeter.

Bekend van

Bekend van

EEN GREEP UIT DE COLLECTIE

De perfecte armband om te geven

maar nog leuker om te krijgen

Houd me op de hoogte

van het laatste nieuws en de acties van ARMBND

Zwarte armbanden

De kleur zwart

De zwarte armband is veruit de meest populaire armband in de ARMBND collectie. Officieel mag je zwart geen kleur noemen, want samen met wit zijn het de uitersten van het spectrum van de kleuren. Toch zien wij zwart als één van de populairste kleuren als het om mode gaat. En dat geldt niet alleen voor kleding, maar zeker ook voor alle accessoires die daarmee gepaard gaan. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom zwarte armbanden zo gewild zijn. Eén daarvan is het stijlvolle karakter van de kleur zwart. Zwart geeft een chique uitstraling. Denk maar eens aan alle mode-ontwerpers die alleen maar zwart dragen. De kleur zwart is donker, verhullend en mysterieus, iets dat iedereen wel zou willen uitstralen. 

Zwarte armbanden combineren

Zwart is goed te combineren met alle kleuren, iedere combinatie geeft een ander resultaat. Het is de ideale kleur om te matchen. Zwart kan er voor zorgen dat het andere kleuren benadrukt en ophaalt, terwijl je de kleur zwart zelf eigenlijk nooit verkeerd kan dragen. Dat maakt de zwarte armband ook zo’n geliefd accessoire, je kan de armband in de kleur zwart overal bij dragen. Dat geldt natuurlijk niet voor alle overige kleuren. Een zwarte armband is ook makkelijk te combineren met andere accessoires, zoals bijvoorbeeld je horloge of een zwarte zonnebril.

Zwarte armband kopen

Bij ARMBND hebben we een ruime keuze aan zwarte armbanden. We hebben zowel zwarte touw armbanden als zwarte leren armbanden in de collectie. Van dik tot dun en van enkel tot dubbelgeslagen om de pols. Iedere zwarte armband kan worden gekozen met drie verschillende sluitingen in de kleuren zwart, zilver of rosé goud. Zodat jouw ARMBND te combineren is met je andere accessoires. Draag je een zilver horloge? Combineer die dan met een zwarte armband en zilveren sluiting. Maar als je een zwart horloge draagt is de compleet zwarte armband ook een goede keuze. 

Compleet zwarte armband

De sluitingen van ARMBND zijn gemaakt van roestvrij edelstaal, daardoor zijn ze zeer slijtvast en blijven ze De compleet zwarte uitvoering van ARMBND is wellicht wel de stoerste armband in ons assortiment en ook ontzettend populair. De sluiting die van zwart roestvrij staal is gemaakt gecombineerd met de diepe zwarte kleur van het touw geeft hem dat stoere karakter. Zowel de original, de double als de minimal collectie kennen deze compleet zwarte uitvoering. Maar ook de twee leren varianten zijn verkrijgbaar als compleet zwarte armband.

Zwart op zwart

Onze voorkeur voor het dragen van zwarte armbanden gaat uit naar zwart op zwart. Combineer de compleet zwarte armband met een compleet zwarte horloge terwijl je ook volledig in het zwart gekleed bent. Natuurlijk kan je wel één van je andere kledingstukken in een contrastrijke kleur dragen. Denk bijvoorbeeld aan witte sneakers bij een compleet zwarte outfit. Het zorgt voor een stijlvolle en gedurfde look. 

Zwarte armband met andere armbanden combineren

Omdat de kleur zwart zo makkelijk te combineren is, kan je zwarte armbanden heel goed samen met andere kleuren armbanden. Wil je matchen? Dan kies je voor een andere ARMBND die past bij de kleur van je outfit. Maar je kan natuurlijk ook een compleet andere armband nemen om mee te combineren. Een kralen armband kan je heel goed samen dragen met een touw armband of leren armband. Misschien houd je er wel van om allerlei stijlen door elkaar te dragen.

De zwarte armband; een must-have

Welke reden je ook hebt om voor een zwarte armband te gaan, het is een accessoire dat makkelijk te combineren is met verschillende stijlen. Een zwarte armband is dus duidelijk een must-have in jouw accessoire-lade en mag dus niet ontbreken in jouw collectie. 

Winkelwagen
Welke maat heb ik?

Gebruik een normaal meetlint of een strook papier om de omtrek van je pols op te meten. Meet je pols met het meetlint strak om je pols, wij zorgen voor de juiste pasvorm.

Als je een strook papier gebruikt, kun je de overlapping met een pen aangeven en daarna, op een plat oppervlak, de lengte met een normale liniaal meten.

Kies in de tabel jouw maat.

Polsomtrek ARMBND maat
tot en met 16 cm
tot en met 17 cm S/M
tot en met 18 cm M
tot en met 19 cm M/L
tot en met 20 cm
tot en met 21 cm XL

Blijkt jouw ARMBND na bezorging toch te klein of te groot? ARMBND biedt maatgarantie, zodat jij toch de juiste maat ARMBND krijgt.

Scroll naar top
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.