De zwarte outfit, de beste keuze

Kan jij maar geen afscheid nemen van die zwarte blouse, die overal goed bij staat? Kom jij na het shoppen ook altijd thuis met alleen maar zwarte items? En draag je zelfs in de zomer zwarte kleding ook al is het bloed heet?

Geen zorgen, je bent niet alleen en je bent ook niet raar. Sterker nog, mannen die vaak zwart dragen worden zelfverzekerd, aantrekkelijk en intelligent gevonden. De kleur zwart wordt vaak gekoppeld aan de dood, aan somberheid en aan mysterie, maar desondanks wordt een man die zwarte kleding draagt gezien als een sterke en zelfverzekerde man. Vrouwen vinden mannen die zwart dragen dan ook een charmantere uitstraling hebben en minder arrogant overkomen.

Karl Lagerfeld in zwart pak

Die zwarte kledingkeuze is dus helemaal zo slecht nog niet. De beroemde Duitse kledingontwerper Karl Lagerfeld kleedde zich bijna altijd in een zwart pak met zwarte zonnebril, weliswaar wel voorzien van een wit overhemd.

De volledig zwarte armband

Onze volledig zwarte armband past trouwens perfect bij jouw volledig zwarte outfit. Het authentiek gevlochten touw is diepzwart en is uitgevoerd met een roestvrij stalen sluiting. De stalen magneetsluiting is er in drie varianten: de zilveren sluiting, de rosé gouden sluiting en natuurlijk de zwarte sluiting. Wij gaan er vanuit dat deze laatste variant voor jou dan ook de beste keuze is.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.