De Armband van Rotterdam

✓  Designed & handmade in Nederland
✓  Maatgarantie: recht op de juiste maat
✓  Geleverd in gepersonaliseerde luxe giftbox

De Armband van Rotterdam

Echte Rotterdammers dragen ARMBND!
Ontdek de grote collectie Rotterdamse armbanden van ARMBND.

✓  Designed & handmade in Nederland ✓  Maatgarantie: recht op de juiste maat ✓  Geleverd in gepersonaliseerde luxe giftbox

Armbanden Rotterdam

Onze armbanden zijn stoer, robuust en toch houden we het graag simpel, precies zoals een Rotterdammer betaamt. Onze armbanden zijn handgemaakt van touw met een zeer sterke magneetsluiting van roestvrij staal. Ben jij op zoek naar een armband die is ontworpen én gemaakt in jouw stad Rotterdam? Dan hoef je niet verder te zoeken, dan ben je hier op het juiste adres.

Geboren en getogen in Rotterdam

ARMBND is geboren en getogen in Rotterdam. De ontwerpstudio van ARMBND staat midden in het centrum van de stad, in het stadskwartier wel te verstaan. De touw armbanden van ARMBND worden daar nog altijd twee keer per week met de hand gemaakt.

Sterk gevlochten touw armbanden uit Rotterdam

Niet alleen de sluiting van de ARMBND is ontzettend sterk, het touw kan ook tegen een stootje. Het touw heeft een mantel vervaardigd van hoogwaardige garen en een zeer harde kern, wat deze Rotterdamse armband zeer sterk maakt. De collectie bestaat uit veel verschillende kleuren, zodat er altijd wel een armband is die bij jou of je outfit past.

Stalen sluiting

De roestvrij stalen sluiting, waarmee de armband wordt verbonden, is niet alleen mooi, maar ook zeer slijtvast. Dit komt omdat de sluiting is gemaakt van edelstaal, en blijft daar door ook nog eens lang mooi. Er zijn 3 kleuren ARMBND sluitingen: De zwarte sluiting, de zilveren sluiting en de rosé gouden sluiting. Alledrie laten ze zich goed combineren met de grote verscheidenheid aan kleuren touw uit de collectie.

Rotterdams armbanden voor mannen én voor vrouwen

Rotterdamse armbanden zijn er niet alleen voor mannen. Een ARMBND draag je omdat je hem ooit vindt. Ze zijn dat ook geschikt voor een ieder die het graag wilt dragen. ARMBND wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen.

Stoere Rotterdamse verpakking voor ARMBND

Niet alleen de Rotterdamse touw armbanden van ARMBND zelf zijn stoer, alle armbanden worden geleverd in een luxe en stoere, zwarte verpakking. De armband zelf wordt bewaard in een zwart blik, ideaal om ook in op te bergen. Perfect om cadeau te doen.

Winkelwagen
Scroll naar top