fbpx
Gratis bezorging vanaf 50 euro | Maatgarantie: Recht op retour voor juiste maat

Over ARMBND

HET VERHAAL

Het verhaal

ARMBND is ontstaan ​​uit een passie voor mooi design en kwalitatief goed gemaakte heren armbanden. ARMBND creëert armbanden met een eigen persoonlijkheid, dankzij een combinatie van de beste materialen, functionele ontwerpen en weloverwogen details.

Onze inspiratiebron is de moderne man die geeft om stijl en lifestyle. We ontwerpen voor de elegante man die zich goed kleedt en er goed uitziet, oftewel de ambitieuze man die onafhankelijk en trendgevoelig is en een positieve levenshouding heeft.

Bij ARMBND doen we dingen net even anders, we dromen groot en we komen met innovatieve ideeën zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of stijl. We werken vanuit onze ontwerpstudio midden in de stad Rotterdam, onze eindeloze inspiratiebron.

Het product

De ontwerpen die we maken zijn diep geworteld in de Nederlandse traditie, deze zijn ontstaan uit een passie voor mode en lifestyle. Onze armbanden zijn handgemaakt in Rotterdam van authentiek gevlochten scheepstouw en hoogwaardige roestvrijstalen sluitingen. De armbanden zijn robuust en ruw, waardoor ze  zo lang mogelijk mee kunnen gaan. We onderscheiden ons door minimalistische en kwalitatieve ontwerpen.

ARMBND is tailor made en wordt geleverd in 6 verschillende maten. Elke ARMBND is uniek: met de hand gemaakt en op maat gemaakt voor jouw pols. Wanneer je een ARMBND bestelt, maakt onze vakman de armband speciaal voor jou. Vervolgens voorziet de vakman de details van het maatwerk op de verpakking.

ARMBND is ontworpen met het oog op efficiëntie. De armband is voorzien van een speciaal ontworpen sluiting met 3 magneten die zorgen voor een zeer sterke verbinding. In een tijdperk waarin tijd kostbaar is, komt de sluiting snel los. Daardoor kan je de ARMBND snel aan en af kan doen, maar je verliest hem niet zomaar.

ARMBND wordt geleverd in een metalen blik en verpakt in een kartonnen doosje. De verpakking is voorzien van gepersonaliseerde details en wordt ondertekend door de vakman. ARMBND is het ultieme cadeau voor jezelf en/of de mensen die je lief hebt.

De missie

Bij ARMBND is het onze missie om met liefde en oog voor detail te ontwerpen en te produceren. We streven ernaar om al onze items zo verantwoord en duurzaam mogelijk te maken. Dat is een proces dat nooit stopt en dat de kern vormt van het productieteam van ARMBND. We zijn niet alleen trots op onze producten, maar ook op de manier waarop ze zijn gemaakt. We maken armbanden die duurzaam zijn en die worden gemaakt in perfecte werkomstandigheden.

ARMBND in Rotterdam