Het Valentijnscadeau Voor De Man | 5 Originele Tips

Het Valentijnscadeau voor de Man | 3 Originele Tips

Een valentijnscadeau voor je man kopen, dat is geen gemakkelijker opgave. Weet jij ook nooit wat voor valentijnscadeau je voor jouw man moet kopen? Mannen zijn lastige wezens en het is niet makkelijk om ze te verrassen met een origineel cadeau. Daarom helpen we jou een handje met 3 tips voor valentijnsdag. Het valentijnscadeau voor mannen waarmee je echt voor de dag kan komen bij jouw man of vriend.

Het jaar 2021 is al bijna weer een maand oud.  De feestdagen uit de Decembermaand van een heel gek jaar liggen al weer even achter ons. Allerlei dagen die in het teken stonden van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk mooie cadeau’s. Zo was iedereen in Nederland al met Black Friday aan het inkopen geslagen, natuurlijk moesten daarna de Sinterklaascadeaus worden gekocht en als klap op de vuurpijl alle kerstcadeau’s voor familie, geliefden en vrienden. Want ja, wat moesten we anders dan een beetje online inkopen doen.

Nu al die cadeau’s in de pocket zijn kunnen we in de eerste maanden van het nieuwe jaar even rustig achteroverleunen en ons geld sparen, toch? Nee hoor, niets is minder waar. De volgende feestdag staat alweer voor de deur. De dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. 14 februari, de dag van de liefde waarbij je wordt geacht om voor je vrouw/vriendin of man/vriend een romantisch en origineel cadeau te kopen.

Een Valentijnscadeau voor je man kopen

Nu is het voor de mannen die een valentijnscadeau voor hun vriendin/vrouw moeten kopen niet zo erg ingewikkeld. De meeste vrouwen geven je zo een waslijst met cadeaus die ze graag van jouw zouden willen krijgen. En als ze dat niet op een briefje schrijven en overhandigen, dan geven ze gedurende het hele jaar genoeg hints. Of dat nou voor Valentijnsdag, voor haar verjaardag, voor kerst of gewoon zomaar is, die hints krijg je.
Helaas maken de mannen het veel lastiger voor onze vrouwen om voor Valentijn een origineel valentijnscadeau voor mannen te kopen. Mannen weten namelijk vaak niet wat ze willen krijgen van hun vrouw of vriendin. Ze zijn er gewoonweg niet het hele jaar mee bezig. Als ze al iets nodig hebben dan kopen ze dat meestal direct. Zo blijft er voor de vrouw in kwestie weinig meer over om haar man mee te verrassen.

Waar moet het valentijnscadeau man aan voldoen?

Natuurlijk kan je jouw man verrassen met een reep chocolade of een bloemetje bij het tankstation voor Valentijn, maar daar blijkt natuurlijk niet uit dat je heel erg veel om hem geeft. Daaruit blijkt zeker ook niet dat je de moeite hebt genomen om hem te verrassen met iets origineels. Dat doe je niet eens voor kennis waarbij je op het laatste moment besluit om op zijn of haar verjaardag langs te gaan.
Al iets beter maar nog niet bijster origineel zijn het traditionele doosje Belgische bonbons of de bos met rode rozen. Natuurlijk zijn dit wel de cadeaus die veel mannen voor hun vrouw kopen tijdens Valentijnsdag, maar met zulke valentijnscadeaus maak je jouw man of vriend waarschijnlijk niet blij. Wij mannen steken nou eenmaal iets anders in elkaar.
Uiteindelijk vindt je man of je vriend het gewoon erg leuk om iets te krijgen waarbij hij ziet dat je er moeite voor hebt gedaan. Dat kan betekenen dat je  moeite hebt gedaan om hem te verrassen, waaruit blijkt dat je tijd in hem hebt geïnvesteerd. Je hoeft met Valentijnsdag dus ook niet aan te komen met de standaard cadeaus als een boormachine of een krat bier of sokken. Altijd praktisch om te krijgen voor een man, maar allesbehalve origineel. En juist uit originaliteit en inzet blijkt dat je veel om hem geeft. Dat zou hij namelijk ook voor jou doen, toch? In ieder geval is dat wat je zou willen.

Wij helpen de vrouwen graag om dit valentijns-dillema te verhelpen. We hebben een lijstje voor je opgesteld met 3 cadeaus waarmee jij je man deze Valentijnsdag 2021 écht verrast: het valentijnscadeau voor de man | 3 originele tips

#3 Een speciale valentijnsdag of een valentijnsweekend voor hem

Een leuk valentijnsuitje

Een hele dag of zelfs een heel weekend dat in het teken staat van de liefde voor jouw man. Iets dat vandaag de dag nog niet zo makkelijk is om te regelen. Het klinkt dan misschien als een hele opgave, waarbij er een hoop geregeld dient te worden, maar dat valt uiteindelijk reuze mee. Als hij echt zoveel voor je betekent, is het een fluitje van een cent om te regelen. Je zult zien dat je het nog leuk vindt om te organiseren. Jouw valentijn heeft (als het goed is) niets in de gaten en dat maakt het zelfs een beetje spannend. Zorg ervoor dat jullie een ochtend/middag programma hebben met een leuke activiteit. Denk aan echte mannendingen, en probeer juist iets te doen dat vooral hij erg leuk vindt. Het is namelijk zijn dag! Je doet het allemaal voor hem. Daarna ga je samen lekker samen uit eten (of je besteld wat leuks en maakt er een romantische avond van). Als klap op de vuurpijl kan je de nacht zelf wel invullen… Wil je het grootser aanpakken?? Dan plan je alvast een mooie stedentrip voor als het weer mag en we uit deze ellendige Corona-crisis zijn. Je moet dan natuurlijk wel toegang hebben tot zijn agenda en zijn eventuele afspraak voor dat betreffende weekend blokken of verzetten. Zorg er voor dat je een vertrouweling (een vriend van hem) in de arm neemt om je te helpen.

#2 Een parfum op maat


Een luchtje is op zich niet heel origineel als valentijnscadeau. Dat geven geliefden al sinds mensenheugenis aan elkaar. Maar het is een stuk origineler en unieker als je jouw man een geur geeft die niemand anders ter wereld heeft of kent. Dat is pas exclusief. Je kan daarvoor een aantal parfumhuizen bezoeken die een parfum kunnen samenstellen op basis van je huid en karakter. Helaas is dit cadeau alleen maar weggelegd voor de allerrijksten. Zo’n geur is namelijk helemaal niet goedkoop. Het luchtje gaat wel z’n hele leven mee en daar maak jij (als het goed is) ook deel van uit. Wil je het nou iets betaalbaarder houden, dan wordt het helaas een stukje minder exclusief. Probeer dan eens House of Formulas. Niet zo extreem duur, maar toch erg origineel om een exclusief parfum te geven aan dé man van jouw leven.

#1 ARMBND, de handgemaakte armband uit Nederland

En da is het nu tijd voor de onbetwiste nummer 1 uit de lijst. Het is natuurlijk niet puur toevallig dat wij dit artikel op onze website plaatsen. Het ideale valentijnscadeau man kennen wij als geen ander! De eerste plaats geven we dan ook graag aan onszelf en wij (mannen) vinden het ook daadwerkelijk een prachtig cadeau om te krijgen. Een op maat en met de hand gemaakte armband. Een sieraad dat je man of vriend iedere dag kan (en zal) dragen en waarbij hij steeds weer aan jou denkt. Niet alleen dat, de ARMBND komt in een luxe verpakking en is er in een zeer grote verscheidenheid aan kleurencombinaties.

Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.