fbpx
Gratis bezorging vanaf 50 euro | Maatgarantie: Recht op retour voor juiste maat

DE ARMBAND SLUITINGEN VAN ARMBND

ZWART, ZILVER EN ROSÉ GOUD

De heren armbanden van ARMBND zijn gemaakt van authentiek scheepstouw. Het touw is zo sterk dat het voor zeer veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Daarom kan het touw worden gebruikt in de watersport en worden er ook grote boten mee vastgelegd aan de kade. Maar met alleen het touw komen we niet tot de ARMBND, daar is ook de met precisie ontworpen sluiting voor nodig.

De sluiting van de ARMBND is gemaakt van hoogwaardig roestvast edelstaal. Een speciaal ontworpen sluiting met 3 magneten die voor een zeer sterke verbinding zorgen.

De ARMBND kan dankzij deze sluiting heel snel om en af gedaan worden, maar je verliest hem nooit. Eén zijde van de stalen sluiting heeft een gepolijste afwerking waarin het logo van ARMBND is gegraveerd. Terwijl de andere zijde van de sluiting is geslepen in een fijn diamant-raster voor een extra grip.

Er zijn drie verschillende kleuren sluitingen van de ARMBND; de zwarte edelstalen sluiting, de zilveren edelstalen sluiting en de rosé gouden edelstalen sluiting.

Zwarte Stalen Sluiting

Zwarte stalen armband sluiting van ARMBND
De zwarte armband sluiting van de ARMBND is gemaakt van hoogwaardig roestvast edelstaal.

Zilveren Stalen Sluiting

Zilveren stalen armband sluiting van ARMBND
De zilveren armband sluiting van de ARMBND is gemaakt van hoogwaardig roestvast edelstaal.

Rosé Gouden Stalen Sluiting

Rosé gouden stalen armband sluiting van ARMBND
De rosé gouden armband sluiting van de ARMBND is gemaakt van hoogwaardig roestvast edelstaal.