fbpx
Gratis bezorging vanaf 50 euro | Maatgarantie: Recht op retour voor juiste maat

PAINTED BLACK COLLECTIE

DE ZWARTE ARMBANDEN VAN ARMBND

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

DE ZWARTE ARMBANDEN VAN ‘PAINTED BLACK’

Mannen die vaak zwart dragen zijn zelfverzekerd, aantrekkelijk en intelligent. De kleur zwart wordt vaak gekoppeld aan de dood, aan somberheid en aan mysterie, maar een man die zwarte kleding draagt wordt juist gezien als een sterke en zelfverzekerde man. Vrouwen vinden mannen die zwart dragen dan ook een charmantere uitstraling hebben en minder arrogant overkomen.

De zwarte armbanden uit de Painted Black collectie sluiten hier meer dan goed bij aan. Het scheepstouw is diepzwart en is uitgevoerd met een stalen sluiting. De stalen magneetsluiting is er in drie varianten: de zilveren sluiting, de rosé gouden sluiting en natuurlijk de zwarte sluiting. Deze laatste variant is natuurlijk in zijn geheel “Painted Black”.

HET ZWARTE TOUW EN DE MAGNEETSLUITINGEN

De authentieke scheepskoorden uit de Painted Black collectie zijn stevig rond gevlochten en hebben een diameter van 8mm met kern. Het 16-voudig gevlochten touwwerk is vervaardigd van high-density garens en is daarom zeer sterk. Het zwarte touw is licht in gewicht, droogt snel na contact met water en wordt niet snel vies, waardoor je ARMBND ten allen tijde om kan houden in de meest bizarre omstandigheden.

De heren armbanden uit de Painted Black collectie zijn voorzien van een speciale magneetsluiting van 3 magneten voor een zeer sterke verbinding. De armbanden kan je snel om en af doen, maar verlies je niet. De metalen sluiting is gemaakt van roestvrij edelstaal (RVS). Eén zijde van de sluiting heeft een gepolijste afwerking waarin het logo van ARMBND is gegraveerd, de andere zijde is geslepen in een diamant-raster voor een extra grip.