Vaderdag 2021

Vaderdag 2024: De 5 originele cadeautips voor mannen

Vaderdag 2024 komt eraan! Elke derde zondag van juni staat in het teken van alle pappa’s. Dit jaar is dat op 16 juni 2024. Veel landen hanteren een eigen dag om de vaders in het zonnetje te zetten. Wij volgens de Amerikaanse traditie, die sinds 1910 wordt gevierd. Destijds was het ene Sonora Smart Dodd die erkenning zocht voor het vaderschap binnen families. Haar eigen vader, een oorlogsveteraan, verloor vroeg zijn vrouw en moest Sonora en haar vijf broers alleen opvoeden.

Wist je dat in Duitsland Vaderdag wordt gevierd op Hemelvaart en dat dit als mannendag wordt gezien met dronken activiteiten als kroegentochten en bierfietsen? In Nederland houden we het wat meer familiair. Op deze dag krijgt de vader traditiegetrouw ontbijt op bed met wat cadeautjes. Vaak wordt er samen (buitenshuis) gedineerd en bezoeken veel gezinnen de grootouders. Maar hoe zet je nu de man extra in het zonnetje? Voor de partner, kinderen en kleinkinderen is het vaak lastig om Vaderdag cadeaus uit te zoeken.

Kun jij wel een leuk Vaderdag cadeau idee gebruiken? Lees gauw verder. We sommen de top 5 populairste herenarmbanden voor je op:

blauwe armband

5. The Double | Egyptian Blue & Rosé Gold Steel

De lichtblauwe kleur van deze hippe armband staat voor loyaliteit, zelfverzekerdheid en betrouwbaarheid. Met name bij donkerblauwe kleding zorgt deze armband voor een rustig ogend contrast. En wie heeft deze kleur nu niet in de garderobe hangen? Blauw is de meest gedragen kleur door mannen. Maar laat je er ook niet van weerhouden om The Double Egyptian Blue armband te combineren met andere kleuren. Het licht zachte blauw van de armband komt ook goed tot uiting bij een wit overhemd, een beige pullover of een zwart colbert.

zwarte armband

4. The Original | Carbon Black & Silver Steel

The Original collectie van ARMBND is bedoeld voor mannen die niet schromen om zich te uiten met een ruime stijlvolle armband. Daarmee toont de man zich zelfbewust en zelfverzekerd. Carbon Black biedt een hippe krachtige kleur die niet misstaat bij de meeste kledingstukken in de garderobe van de man. In vergelijking met gouden en zilveren armbanden komt het synthetische touw van ARMBND veel natuurlijker over in combinatie met katoenen en polyester kleding. De zilveren metaalsluiting biedt een klein glanzend detail.

dunne zwarte armbanden

3. The Minimalist | Carbon Black & Silver Steel

The Minimalist collectie van ARMBND bestaat uit subtiel ogende armbanden die met veel finesse zijn vervaardigd. De zwarte kleur van het touw oogt krachtig, modieus, elegant en mysterieus. Het zilveren edelmetaal van de magneetsluiting zorgt voor een glimmend detail dat exclusiviteit en luxe uitstraalt. Een echte aanrader is het tegelijkertijd dragen van meerdere armbanden uit The Minimalist selectie. Dit biedt verrassende combinaties van kleuren. Zo kan Carbon Black prima worden gecombineerd met Army Green of bijvoorbeeld Burgundy Red.

navy blauwe armband


2. The Double | Navy Bue & Rosé Gold Steel

Met The Double collectie biedt ARMBND sierlijke handgemaakte armbanden die comfortabel verweven zijn met de pols. Het geeft de pols een voller aanzicht. Alsof er twee identieke armbanden uit The Minimal collectie worden gedragen. De donkerblauwe kleur van het gevlochten touw straalt elegantie, kalmte en stabiliteit uit. Deze kleur laat zich goed combineren met stijlvolle kledingstukken zoals overhemden, colberts, kostuumjasjes en blazers. De magneetsluiting geeft extra allure mee op basis van het rosé gouden edelstaal.

armband zwart

1. The Original | Carbon Black & Black Steel

Dit is de populairste heren armband uit onze collectie. Verras je vader met deze hippe kledingaccessoire. Zwart is één van de meest gedragen kleuren bij herenkleding. The Original Carbon Black & Black Steel armband oogt bijzonder strak, modern en minimalistisch. Dit betekent dat het zich makkelijk laat combineren met verschillende soorten bovenkleding, zoals jasjes, t-shirts, polo’s en truien. De armband is een natuurlijk ogend verlengstuk bij zwarte kleding, maar het matcht ook goed bij contrastkleuren. Op die manier laat je de armband juist meer opvallen als stijlstatement.

Scroll naar boven
Vraag stellen
Heb je een vraag?
Hi! Ik ben Danny van ARMBND. Ik help je graag als je vragen hebt over het merk ARMBND, onze producten en/of bestellingen.